1.BURSİYER TOPLANTISI İSTANBUL

10 Eylül 2019 17:47 AK-EL Vakfı 2

1.BURSİYER TOPLANTISI İSTANBUL

AK-EL Vakfı kuruluşundan bu yana her sene  öğrencilere burs imkanı sağladı.Bu senede  2017-2018 eğitim öğretim döneminde vakıf burs verdiği öğrencilerle İstanbul’da bir araya geldi.72 ilimizden gelen öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdik, dertlerini dinledik, derdimizi anlattık. Bir kısmı birbirleriyle arkadaş oldu.

AK-EL Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yirik, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz bursiyer öğrencilerimizle buluşma toplantısında fikir alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimize daha iyi hizmet edebilmek adına öğrendiğimiz bilgiler ışığında yeni fikirler edindik” dedi.

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!